Het maken van beelden is voor mij een ultieme uitingsvorm voor de dingen die mij raken in het leven, zoals de mens in al zijn kracht en kwetsbaarheid.

De gesloten ogen die vaak terugkomen bij mijn beelden staan symbool voor innerlijke kracht, vrede, balans, stilte, ruimte, positieve gedachten en dromen.

Bij elk beeld hoort een tekst of citaat met het doel de boodschap die ik over wil brengen nog completer te maken.
De boodschap achter mijn beelden blijkt vaak herkenbaar te zijn en aansluiting te vinden bij de kijker. Dat ervaar ik als een mooi cadeau, want zo is er een positieve kruisbestuiving gaande en dat maakt de wereld weer een beetje mooier.
Op het creatieve vlak volgde ik een aantal opleidingen, zoals de onderwijsakte Creatieve Handvaardigheid en de onderwijsakte Textiele Werkvormen en ik volgde een aantal jaren een cursus beeldhouwen. Ik werkte ruim 25 jaar op het Stedelijk Lyceum in Enschede als docente handvaardigheid en tekenen en als decaan.


Materiaal:
Mijn beelden worden gemaakt van grove chamotteklei en gebakken. Afwerking en versieringen: acrylverf, lak, glazuur, papier, textiel of andere materialen.